Wie zijn wij - Zeeuws Werk

Ga naar de inhoud
                         

Sociaal…
 

Zeeuws Werk is een uniek bedrijf. Wij zijn erop gericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige en stabiele werkplek te bieden. Hierbij wordt gekeken naar ieders persoonlijke kracht en mogelijkheden, waardoor kwaliteiten maximaal benut kunnen worden.
Het doel is om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen door middel van een duurzame leerroute en intensieve begeleiding. Hierbij wordt altijd uitgegaan van iemands kwaliteit. In sommige gevallen is het, met deze begeleiding, mogelijk om toe te werken naar een reguliere werkgever. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met verschillende partners.
Daarnaast zijn we een leerbedrijf en stageplaats voor diverse werk- en leertrajecten voor verschillende instanties en opleidingen zoals Werkfit, Naar Werk Traject, Participatielab en BOL opleidingen. Tevens bieden we plaats voor dagbesteding en reclassering. Dit gebeurt in nauw overleg met de diverse instanties of opleidingen.
Om deze ‘missie’ vorm te geven, hebben we de beschikking over twee afdelingen; een metaal- en een houtwerkplaats.
 
… en ondernemend!

Zeeuws Werk is ook een zelfstandig bedrijf. Om dit werk te kunnen doen hebben we ook financiële middelen nodig. Deze genereren we uit de opdrachten die we uitvoeren. Onze opdrachtgevers kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn. Heeft u interesse? U bent van harte welkom om de mogelijkheden met ons te bespreken om voor u en ons het gewenste resultaat te bereiken.Terug naar de inhoud